Други

Да подготвим гаража за зимата?

Как сте, приятели? Есента неусетно отмина и е време за зимата с всичките й дебели дрехи и още по-дебели сметки за ток и парно, туршии, червени вина, Коледни, Ногодишни празници и нескончаеми притеснения дали колата ще запали на сутринта след екстремните минусови температури през нощта.
Ето какво направих аз по въпроса, защото въпреки че от 4 години Хондичката стои на топло в гаража, изолацията не беше ОК. Заложих на секционна врата от Secdoor, направена от висококачествени материали, която осигурява и топлоизолация, и звукова такава, освен това има надежден сервиз при нужда и 10 години гаранция и ми я изработиха по поръчка.
Какво му трябва повече на човек, а? 

:)

Е, не бих отказал новата Хонда Сивик, ама и моята е още кипра. Само трябва да я пребоядисам малко, но едно по едно: първо, нови гаражни врати, а на пролет и нова боя.
Само не знам с жената как ще се разбера по въпроса, защото знаете ги дамите – никога не могат да разберат връзката мъж-автомобил и винаги ревнуват: защо това, защо онова, защо така… Ами защото така искам! Защото ми доставя удоволствие, което няма еквивалент и не мога да си набавя другаде! Защото ме прави щастлив!
Така че стискайте палци след края на зимата да се похваля и с новата боя!

Покажи още
Back to top button
error: Content is protected !!