Хотели

Хотел Бест Бутик

Информация за обекта
  • Хотел Бест Бутик
  • Адрес: Стара Загора, бул. Свети Патриарх Евтимий 79
  • Телефон: 088 250 3438
  • E-mail: bbh@hotel-stz.com

В следващите редове ще ви разкажем за едно безупречно място за настаняване, след посещение на което ще си тръгнете много доволни и ще бъдете очаровани от атмосферата, интериора, чистотата и отношението на екипа към вас. Бест Бутик е хотел с конферентна зала в Стара Загора, който гордо носи награди за най – добър бутиков хотел както в България, така и на целия Балкански полуостров.
Намира се в центъра на града, което е ключово предимство за всички негови посетители, защото лесно могат да стигнат до главните улици, сгради и транспортни връзки в Стара Загора. Важно е да отбележим, че отличията за който споменахме по – горе са присъдени на хотела едва няколко месеца след откриването му и година по – късно.
Овациите на журито не са случайни. Базата на мястото за настаняване е уникална и от далече си личи, че са вложени много труд, желание, професионализъм и средства, за да може всеки турист да остане не просто доволен от престоя си, а дори впечатлен. Умело са съчетани модернистичния и класически стил, като са внесени и допълнителни акценти, които напълно завършват луксозната му визия.
След запознаването на коментари, които са отсядали в тук, може да се заключи, че това е един от малкото хотели в Стара Загора, който може да се похвали със 100% – ва позитивна обратна връзка. Като част от коментарите на туристите са свързани с гостоприемството и вежливото отношение, добрата и разнообразна храна, която има в ресторант на хотела, уникалността на обзавеждането и различието от масовите места за настаняване, прекрасното посрещане и изпращане.
Основните дадености на хотела, освен това, че всяка стая има индивидуален интериор и тематика, са наличието на изискан ресторант с гурме кухня на високо ниво, релакс зона, която е изключително чиста и поддържана, бизнес център с модерно и съвременно оборудване, разполагащ с две различни по капацитет зали между които може да избирате, спрямо характеристиките на дадено събитие.

Покажи още

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
error: Content is protected !!