Хотели

Хотелски комплекс Главатарски хан

Информация за обекта
  • Хотелски комплекс Главатарски хан
  • Адрес: Кърджали, Главатарски хан
  • Телефон: 087 780 4848
  • E-mail: info@glavatarski-han.com

В тази статия ще ви запознаем с един хотел с басейн в Главатарци, който се прочу особено много сред туристите и търсещите хотели в Кърджали, които в последствие избират точно това място за планиране на почивните си дни в планината.
Селото е на брега на язовир Кърджали и е известна туристическа дестинация, която се посещава от българи и чужденци от целия свят. Условията са много добри и освен голям избор от места за настаняване ще откриете разнообразие от заведения за хранене и най – различни развлечения.
Хотелския комплекс се простира на площ от 22.5 декара и предлага най – различни разновидности за нощувки. Може да избирате между настаняване в основния корпус, апартхотел, ВИП къща, къщи за гости лукс и други. Лукса е гарантиран във всяко едно помещение, като дизайна е различен и предлага разнообразие.
На територията на Главатарски хан ще откриете 4 различни вида заведения за хранене, сред който класически ресторант, пицария, пиано бар и барбекю. Басейните в обекта са няколко, има 2 големи и 2 детски, както и джакузи. Всички имат прилежащи чадъри, шезлонги и масички.
Освен това на разположение на гостите има фитнес център, СПА и уелнес зона, масажи и процедури за тяло и салон за красота. А от голямата градина на комплекса се разкриват невероятни гледки към язовир Кърджали.
Може да се възползвате от конферентна зала, побираща 60 места и оборудвана с всичко необходимо за провеждането на семинари, обучения и конференции. За големи събития от всякакъв характер се предлага мултифункционална зала с капацитет от 700 места. Тя е често предпочитана и използвана за сватби, кръщенета, рождени дни, фирмени празненства, тиймбилдинги и други. Тя също е оборудвана с разнообразна техника, като модерна аудио визуална техника, което я прави най – голямата и най – модерната не само в Главатарци, а и в цялата Кърджалийска област.
При решение да организирате почивката си на това място ви съветваме да направите резервацията си поне месец по- рано, особено през лятото.

Покажи още

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
error: Content is protected !!