За туристи

Бургаско лято и морско забавление

Бургас, морето, слънце, плаж и разхлаждащи морски вълни. Идеално място за вашата незабравима почивка. Транспортен кръстопът, който привлича и впечатлява със забележителности, атракции и поводи за отдих, почивка и не само. В Бургас ви очакват приветливите жители и многобройните партита под открито небе, за да превърна вашето летуване във вълнуващо лятно приключение. Всеки ще се влюби в това приказно местенце, малък, но великолепен къс от рая.

Безброй са местата и кътчетата, които трябва да посетите, многобройни са и атракциите,на които може да се насладите. Културен център със запазени културно-исторически забележителности, със разнообразието растителни видове, даряващи прохлада в прочутата Морска градина, с близостта си до резервати, защитени местности и автентични селища.

Неизброими са местата и забележителностите, които ще оставят трайно впечатление във вашето съзнание. Разкошната Морска градина, с богатата палитра от цветни и ухайни насаждения, цветни аранжировки, в комбинация с всевъзможни екзотични представители на растителността. Тук можете да откриете и множество други забележителности, на които си заслужава отделите внимание. Ежегодно в Морската градина се провежда и фестивала на пясъчните фигури, впечатляващ малки и големи. Spirit of Burgas, Бургас и морето и множество други музикални фестивали и концерти ще ви накарат да разпуснете и да се отдадете на ритъма и веселбата.

Една от неповторимите забележителности тук е едноименният, единствен по рода си запазен островен манастир в Черно море „Св. Анастасия“. Достъпът до него е организиран чрез един приятен и много увлекателен начин –чрез кораб, който ще ви позволи да се насладите и на великолепната крайморска гледка.

Забележителни и неповторими са малките и големи заведения в rezervaciq.com. Уютни, с богато и разнообразно меню, с екип от професионалисти, лъчезарни и вежливи, с приятна музика и весела атмосфера. И всяко едно от тези разкошни ресторантчета е способно да задоволи и най-претенциозните кулинарни желания. Великолепието от морски специалитети и рибни деликатеси, с вкус и аромат, , в комбинация с охладеното леко бяло вино с дъх на пролетни цветя, ще подложат сетивата ви на непреодолимо изкушение.

Заведенията в Бургас са едно истинско черноморско бижу, очароващи със стил, красота, разнообразие. Разнообразието от тематични и луксозни заведения, с интериор в изтънчен, изискан стил, с мелодично музикално оформление и богат асортимент от разхлаждащи питиета. Заслужава си да ги посетите и да им се насладите.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!