Хотели

Хотел Икономов Спа

Информация за обекта
  • Хотел Икономов Спа
  • Адрес: Банско, ул. Христо Матов 11
  • Телефон: 089 685 5927
  • E-mail: ikonomov_spa@abv.bg

В тази редове ще ви запознаем с едно място скрито в подножието на планината и по конкретно в полите на Пирин. Там, на бреговете на река Глазне, на границата на Национален резерват Пирин се простира китният курортен град Банско. Известен е с възможностите си, както за зимен туризъм от виско ниво, така и за летни преходи на чист въздух и прохлада. Вероятно обаче е да не знаете, че освен всичко друго Банско има и богато историческо и архитектурно наследство и древен дух. Корените на бележити български личности като Неофит Рилски и Никола Вапцаров лежат в родните къщи-музеи в града. Ще ви загатнем още малко какви забележителни места са скрити наоколо – исторически музей в града, етнографска изложба, иконна изложба, която е целогодишно достъпна за посетители, Безименният град – археологически разкопки от неолита на около 4 километра от Банско и много много други.
Ако сте решили да се потопите в атмосферата и да разгледате всичко в и около Банско, то си отделете няколко дни за това. Районът предлага настаняване от всякакъв тип и може да отговори на различните вкусове. За любители на традиционното в унисон с ансамбълът от възрожденски постройки, който можете да разгледате, е и малкият семеен хотел до лифта Банско, в който можете да отседнете.
Хотел Икономов Spa е разположен до централната главна улица. В същото време едва няколкостотин метра го делят от станцията на лифта, което е голямо удобство за зимните чуждестранни и български туристи и особено за семействата с деца. Хотелът разполага с двойни, тройни и фамилни стаи, апартаменти с една или две спални и мезонет. Компаниите пътешественици могат да се възползват от целогодишни групови предложения и отстъпки. Още еднин голям плюс е предлаганият организиран трансфер от летището до семеения хотел до лифта в Банско.
Запомнящата се гледка към Пирин, спокойна и уютна обстановка и етно дизайн, както и винаги доброто обслужване са част от предимствата на семеен хотел до лифта Икономов Спа. За да се убедите сами ви предлагаме да го посетите!

Покажи още

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
error: Content is protected !!