Хотели

Хотел Емберли Лозенец

Информация за обекта
  • Хотел Емберли Лозенец
  • Адрес: Лозенец, ул. Първа
  • Телефон: 088 476 4898
  • E-mail: info@emberli.com

3

Ако смятате да прекарате следващата си лятна почивка по Българското Черноморие тази статия е за вас. В следващите редове ще ви разкажем на какво да обърнете внимание, когато търсите хотели село Лозенец.

Несъмнено всеки турист иска да намети перфектното място за нощувка, без значение дали става въпрос за планинска или морска дестинация. Има дори няколко основни критерия, спрямо които всеки избира мястото си за нощувка и не е склонен на компромис към тях.

Ако сте от почитателите на истински отпускащите и релаксиращи плажни дни, които да ви заредят със спокойствие, добро настроение и красиви спомени хотел Емберли е точно за вас. Той е само на 300 метра от плажа и предлага много простор и зелени площи. Това разстояние е едновременно достатъчно близо, до морската шир и достатъчно далече, за да избягате от шума и да се радвате на хармония и спокойствие.

Има много хора, които дори предпочитат в един от дните от лятната си почивка да си починат от пясъка и вълните. За тях хотела предлага голям басейн, много добре поддържан и хигиенична и материална база, който дори има детска секция за най – малките посетители. Около басейна има достатъчно чадъри и шезлонги, на които всички желаещи да се настанят.

За тези, които харесват усещането за пясък между пръстите и обичат да си играят с вълните ще споменем, че плажа на Лозенец е много хубав. Има голяма ширина и много простор, благодарение на които всички почиващи спокойно могат да се излежават на брега или забавляват във водата. Пясъка е изключително мек и ситен, а водата чиста.

Ако се интересувате от повече информация за замия обект може да посетите сайта им. Там има подробна информация за хотела, настаняване, цени, удобства, контакти, дори и форма за запазване на резервация или запитване. Съветваме ви колкото можете по – рано да се свържете с екипа в хотела, защото много туристи запазват още рано на пролет почивката си там. Така ще бъдете спокойно, че ще си намерите свободни места, в помещение подходящо за вас и компанията ви.

Покажи още

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
error: Content is protected !!