Хотели

Хотел Съни хилс Пампорово

Като апартхотел до лифта Пампорово в непосредствена близост от 250 метра до станцията, Хотел Съни хилс е добро предложение за почитателите на зимните спускания. Нестандартният скандинавски дизайн и модернистична обстановка създават усещане за уютен стил и комфорт. Стаите са напълно обзаведени и просторни с оригинални интериорни решения в топли цветове.

Не всеки апартхотел в Пампорово разполага със Спа зона. Едно огромно предимство на хотел Съни хилс е неговият отлично оборудван спа и уелнес сектор. Редуването на активно движение с отпускащ релакс, както и контраста топло-студено, съчетани с уют и удобство определено поставят на преден план това място за настаняване.

На разположение на гостите на хотела е финландска сауна, която ще отърси натрупаното напрежение и ще ви сгрее след дългия ден по студените писти. Ако сте почитатели на етеричните масла, ще намерите своята отмора и наслада в стаята за ароматерапия. Тя често е използвана като средство против скованост в мускулите и главоболие. Можете да изберете масаж на цяло тяло, на стъпала, масажи в областта на слепоочието, инхалации, а защо не и арома вана. Спа зоната предлага още джакузи  и солна стая. Ако се чудите какво всъщност е солната стая, тя е терапевтично средство. Чрез попадане на солни частици върху кожата се активират редица процеси в тялото като целта е антибактериално и противовъзпалително действие.

И докато вие сте се отдали на релакс и разпускате в уелнес-а, за децата ви също е помислено. Хотел Съни хилс поддържа  удобно обзаведен детски център и присъствие на педагог професионалист и аниматор. На разположение е и втора зала за забава и развлечение на по-порасналите деца.  В нея ще намерите джаги, айс хокей и дори билярдна маса. Звучи страхотно, нали?! Интернационалното меню за гастрономи, в съчетание с изисканите авторски питиета на Лоби бара ще задоволят и най-претенциозните небца. Няма място за никакво колебание, апартхотел до лифта в Пампорово  Съни Хилс е най-добрият избор за незабравима и отпочиваща ски ваканция. Горещо  ви препоръчваме това прекрасно местенце!

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!