За туристи

На почивка в Сандански

Идва момент, в който на всеки му се иска малко разнообразие, далеч от сухата рутина. В такива моменти идеална възможност е почивка в курорт разположен на красиво приятно и топло място, предлагащ изобилие от глезотии и сред здравословна среда. Един такъв курорт е Сандански, а подходящото място за отсядане и настаняване мотел Ерос Сандански.

Защо именно мотел Ерос Сандански и какво повече можем да получим в него:

Поради благоприятното разположение на входа на град Сандански, мотел Ерос е лесно откриваем. Построен е в новото хилядолетие, което е гарант за модерно, съвременно и качествено посрещане на гостите на фона на цялата благоприятна картина на града.

Бутиков мотел Ерос разполага с луксозно обзаведени стаи, апартаменти, фоайета и стълбище. Към екстрите на хотела са на разположение още автомивка, автосервиз и магазин за автомобилни части. За всеки нуждаещ се от пълен релакс и възстановяване на жизнените сили бутиков мотел в Сандански, може да предложи десетки забавления за малки и големи; приятни места за разходки, отдих и почивка.

В близост от мотел Ерос се намира и добре градски парк носещ името „Свети врач”. В него могат да се видят повече от 200 средиземноморски растения, много от които са на над 550 години. Всичко това е изключително привлекателно за туристите. Не далеч са и Паметникът на Спартак, Раннохристиянската базилика от II век и античния комплекс, манастир „Св. Св. Козма и Дамян” и парк с национално значение Пирин.

От край време град Сандански е прочут като балнолечебница на страната, известна с неповторимо свеж въздух и лековити минерални извори. Намира се в подножието на Пирин планина, а това допринася за комфорта на гостите на града.

За отседналите в бутиков мотел Сандански възможностите са неограничени. Всеки може да се полюбува на приказно красиви пейзажи от балкона на своята наета стая или апартамент; да отпие освежаващи и тонизиращи напитки в градината на ресторанта или да се порадва на панорамата от балкона на мотела.

Гостите в мотел Ерос Сандански могат да се отпуснат и порадват на пълноценна почивка, благодарение на охраняем паркинг. В случаи на нужда и проблеми с автомобила към бутиков мотел в Сандански работят автомивка, автосервиз и магазин за автомобилни части.

Бутиков мотел в Сандански може да зарадва своите гости с множество допълнителни екстри и услуги, предвидени изцяло за комфорта и спокойствието на клиента.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!