За туристи

Семеен туризъм в Свети Влас

Минава ли ви идея тази година да се организирате с приятели и по семейно да заминете на място изпълнено с тишина, спокойствие и множество удобства и развлечения.

Свети Влас е един от най-подходящите курорти. От години той се развива и слави като място, където всеки може да се наслади на красотата в съчетание с най-съвременни и отговарящи на изискванията на най-претенциозни посетители хотели.

Преди няколко години като селище, приютявало множество бежанци и сиромаси от миналото, днес превърнато в едно луксозно и горещо място за всеки желаещ да релаксира сред съвременни и модерни условия.

Свети Влас е сред скъпите перли на нашето черноморие. Той се развива светкавично бързо през последните години и това спомага за привличане на все повече туристи от страната и чужбина.

За семейната почивка хотели в Свети Влас, са най-добрия избор. Те предлагат вежливо и качествено обслужване. Обгърнати в приятна обстановка в ресторанти и заведения, всеки ще изпита наслада.

За град Свети Влас е още новоизграждащ се. Из улиците му се носи топлина и уют, а къщите покрити чамова и дъбова дограма още напомнят за историята му. По дворовете могат да се зърнат клонести дървета образуващи дебела сянка.

Във високата част на Влас може да се зърне целия залив всичко до Бургас и Слънчев бряг. Свежест и прохлада струят от съчетанието на планина и море.

Курорт Свети Влас е изключително подходящ за двойки, които търсят уединение и тишина, а за желаещите да се разтоварят сред нощен живот, то в близост са другите курорти.

Влас дава възможност и голям избор на хотели, ресторанти и заведения, които през последните няколко години все повече се разрастват.

Климата е изключително приятен и създава идеални условия за отмора, за всеки, който търси по-прохладни дни в горещото лято.

Не са малко и развлеченията и забавленията, които се предлагат в Свети Влас. За малки и големи има условия за водни спортове, разходки и различни типове туризъм.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!