Хотели

Сани – перфектният избор, ако търсите хотели край Пловдив

Предстои ви пътуване до града под тепетата? Не може да намерите място за настаняване, което отговаря на вашите нужди? Защо не разгледате какво предлагат хотелите в Асеновград? Хотел Сани е чудесен избор за търсещите хотели край Пловдив. Намира се само на 30 минути с кола от центъра на Пловдив.

Сани разполага с два ресторанта и един лоби бар. Основният ресторант е с капацитет 460 места – 100 на открита тераса и 300 във вътрешния салон. В него се организират фирмени и семейни мероприятия. От банкети до абитуриентски балове и рождени дни – екипът на хотела подхожда с професионализъм при организирането на всяко събитие. Вторият ресторант на хотела носи името Вито и е с 250 места. 

Хотелът има опит и утвърдени традиции в организирането на сватбени тържества. Меню по ваш избор, специално меню за най-малките гости, възможност за предварителна дегустация, безплатно внасяне на торта и алкохол – хотел Сани предлага всичко това. Комплименти за младоженците са безплатна нощувка в младоженски апартамент и късна закуска. За гостите на тържеството се предлагат преференциални цени за настаняване. Хотелът може да съдейства и с предложения за фото- и видеограф, танцови състави и DJ или оркестър. 

За настаняване хотел Сани предлага стаи и апартаменти от различен тип. Според това дали ще пътувате сами или с компания може да изберете най-подходящото за вас помещение. Има единични стаи, двойни стаи както със спалня, така и с единични легла, тройни стаи с три самостоятелни легла, студиа и апартаменти. 

Хотелът предлага възможности и за организиране на бизнес мероприятия. На територията му са разположени две конферентни зали. Едната е с капацитет с до 120 души и площ 170 кв.м. По-малката се простира на 80 кв.м площ и посреща малки групи до 30 души. Залите позволяват подредба в различни конфигурации според броя на участниците и са оборудвани с екран, мултимедия, флипчарт, микрофони, озвучителна техника, Wi-Fi. 

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!