Хотели

Хотел Плиска, Слънчев бряг

Слънчев бряг е дестинация, която привлича хиляди туристи всяко лято, и ако сте в търсене на уютен хотел за вашата следваща почивка, Хотел Плиска е точно това, което търсите. Този тризвезден хотел предлага комфортни стаи, изхранване на база light all inclusive и добро обслужване. 

Локация: Къде е разположен хотелът?

Хотел Плиска се намира в близост до центъра на Слънчев бряг и на метри от плажната ивица. Разстоянието до плажа е точно 50 м. Комуникативната му локация го прави предпочитан избор за почивка сред мнозина. 

Храна и ресторанти: Light All Inclusive Слънчев бряг

Стане ли въпрос за почивка, един от въпросите е винаги “Какви са възможностите за изхранване?”. Включена ли е закуска в цената, или пакетът е с нощувка и закуска. Какви са вариантите за обяд? В хотел Плиска ви очаква light all inclusive пакет с включени закуска, обяд и вечеря. В ресторанта се сервират свежи плодове и зеленчуци, български и международно познати ястия, безалкохолни и алкохолни напитки. 

Удобства и обслужване: Какво ви очаква?

В хотела са добре дошли домашни любимци до 3 кг. А ако идвате с автомобил, може да паркирате на паркинга на хотела. Той е платен и с ограничен брой места. Предварителна резервация на паркомясто не е възможна. Срещу заплащане може да заявите гладене и химическо чистене, както и да наемете кола. Хотел Плиска предлага широка гама от удобства и услуги, които ще направят вашия престой по-приятен. 

Спа центърът на хотела предоставя релаксиращи терапии и процедури, подходящи както за тези, които искат да се разпуснат, така и за спортните ентусиасти, които искат да поддържат формата си.

За децата има детска площадка, където те могат да се забавляват. Могат да играят на пързалката, а вие да ги наблюдавате от пейките в близост. 

Настаняване: Какви са възможностите? 

Стаите в хотел Плиска са уютно обзаведени. Хотелът разполага с общо 110 стаи, които са разпределени на четири етажа. Гостите могат да избират между апартамент, двойна и фамилна стая. 

Заключение: Заслужава ли си?

Хотел Плиска е едно чудесно място за all inclusive Слънчев бряг, което предлага всички нужни удобства за спокойна почивка през летните месеци. 

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!