Хотели

All Inclusive Хотел Sol Marina Palace, Несебър

Информация за обекта
  • Хотел Sol Marina Palace
  • Адрес: Несебър, ул. Иван Вазов 7
  • Телефон: 0554/ 20 600
  • E-mail: marinapalace@pirgos.com

Мечтаете ли за изисканост и лукс по време на морската ви почивка? Тогава изберете хотел Sol Marina Palace. Морското бижу на Несебър впечатлява с бутиков стил и модерни удобства.

Лято в Несебър и Sol Marina Palace

Несебър, със своите древни забележителности и красиви плажове, е едно от най-обичаните места в България. Ако сте в търсене на перфектната дестинация, която да съчетава история и забавления, Несебър е точното място.

А ако търсните място, което съчетава изисканост, лукс и невероятна гледка към морето, Хотел Sol Marina Palace е идеалният избор.

Локация и настаняване

Хотелът се намира на първа линия, на самия морски бряг и предлага невероятна панорамна гледка и прекрасна атмосфера. Съчетавайки съвременен дизайн и класически елементи, хотелът впечатлява с елегантност и стил. 

Светлите и просторни стаи ви карат да се почувствате комфортно от момента, в който стъпите в тях. Хотел Sol Marina Palace предлага разнообразни възможности за настаняване, от икономични стаи до луксозни апартаменти с всички необходими удобства. Всяка стая е обзаведена с вкус и внимание към детайла, за да отговаря на изискванията за комфорт и уют. Част от помещенията са с тераса. От балконите можете да се наслаждавате на изгревите или залезите – истинска наслада са тези специални моменти.

Удобства и услуги

Хотелът разполага с изключителни удобства, които ще задоволят нуждите на всеки гост. За тези, които търсят спокойствие и релаксация, на разположение са рууфтоп басейн и фитнес зала. За ценителите на добрата храна, ресторантът на хотела предлага богат избор от българска и международна кухня, приготвена с пресни и качествени продукти. Има и два бара, единият от които скай бар. Протегнете ръце към облаците и изпийте любим коктейл в спокойната му обстановка. 

Семинари и обучения

Хотел Sol Marina Palace е идеалното място за провеждане на събития и бизнес срещи. Хотелът разполага с модерна и добре оборудвана конферентна зали, където можете да организирате конференции, семинари и бизнес срещи. Служителите на хотела ще се погрижат за перфектната организация на вашето събитие, като предоставят всички необходими услуги и удобства.


Хотел Sol Marina Palace в Несебър е мястото, което ще ви остави с незабравими спомени и усещане за изключителен комфорт. Съчетавайки стил, лукс и удобство, хотелът ви предлага перфектните условия за почивка на Българското Черноморие. 

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!