Хотели

Хотел Мена Палас – Слънчев бряг

Хотел Мена Палас – удобна локация и супер удобства

Хотел Мена Палас (https://mena-palace.com/) се намира в близост до морския бряг. Отстои на 200 м от плажа, като освен отлична локация, предлага комфортно настаняване на своите гости. Хотелът посреща гости в общо 210 помещения, разположени в две сгради. Опциите за настаняване са двойна стая, фамилна стая, фамилна стая делукс, фамилна стая сюпериор и апартамент. Всички стаи са обзаведени уютно и имат телевизор с кабелна телевизия, климатик, минихладилник. 

Прекрасно съчетание на история и съвремие

Името Мена е името на първия вожд, който се заселва в района, където днес се намира Несебър. Траките се наричали града Менабрия в негова чест. По време на хилядолетното съществуване на града са построени много сгради, сред които училища и храмове. Един от най-известните и забележителни храмове – това е църквата “Света Митрополия”. Църквата е пресъздадена в хотела, в огромния 3D атриум на Мена Палас, а над нея се намира и авторска картина. 

Вкусна храна и свежи напитки

Хотел Мена Палас разполага с няколко заведения, сред които ресторант. Гостите могат да се насладят на богат избор от ястия и напитки, поднесени в приятна атмосфера. Ресторантът разполага с вътрешна зала и голяма тераса, общо 280 места. Коктейл барът, лоби барът и пулбарът пък са чудесен избор за миговете, в които искате разхлаждащо питие, за да се преборите с жегата.

Релакс и забавления в два басейна

На територията на хотела ще откриете два басейна – вътрешен и външен. Вътрешният е с водна пързалка, където малки и пораснали могат да се забавляват. Външният басейн на хотела Мена Палас е подходящ за гости, които обичат да се наслаждават на слънцето и топлото време. Край басейна има шезлонги и чадъри за максимално удобство на гостите. 

Игри и веселби за най-малките гости

За децата хотел Мена Палас предлага площадка, детски клуб, както и детска дискотека. Малчуганите могат през деня да играят и рисуват в миниклуба, а вечер ще ги очакват много музика и танци, за да продължи забавлението. 

Лятото ще бъде по-забавно, ако го прекарате в компанията на най-любимите ви хора. Ако искате да си подарите почивка и забавления, хотел Мена Палас ви очаква.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!