За туристи

All inclusive туризъм по Южното Черноморие

Питате ли се къде може да си прекарате лятната почивка? Мястото, където може да го направите, е в all inclusive хотели на южното Черноморие. Там туризмът е изключително добре развит и всяка година привлича туристи от цял свят. Не се колебайте и бързо запазете вашата ваканция в all inclusive хотели. 

Защо да изберем Южното Черноморие?

Южното Черноморие на България е много по-добре развито от северното. Красотата, спокойствието, забавленията и туризмът са нещата, които го определят като по-добро място за вашата почивка. Според възможностите и това какво харесва всеки един човек за лятна ваканция, ще има възможността да намери точното място. 

На юг къщите, квартирите, хотелите, дори къмпингите са много повече. Цените са достъпни за всички. Климатът е много по-благоприятен, защото температурата на въздуха е по-топъл и шансът за валежи е изключително малък през топлите дни. Същото нещо може да кажем и за водата, тъй като температурите са по-високи и водата се стопля по-бързо и изстива по-бавно.

All inclusive по Южното Черноморие

Ако вие си търсите all inclusive хотели, точното място за вас е южното Черноморие. Тези, които предлагат това удобство са много. Повечето от тях са изключително луксозни и се намират на първа линия на бреговата ивица. Това ги прави още по желани за посещение. 

All inclusive пакета, от който може да се възползвате, ако сте гости на даден хотел ще направи вашата почивка още по-приятна и релаксираща. Часовете прекарани пред басейна и морето, с коктейл в ръка, ще ви накарат да изпитате удоволствие от това, че сте избрали точно място за вашата лятна ваканция.

Туризмът

Туризмът на южното Черноморие е много добре развит. Всяка година в по-големите градове е пренаселено през повечето летни дни. Най-значими и развити са Несебър и Созопол. 

Несебър е невероятно място за лятната ви ваканция. Градът се състои от две части – стара и нова. Старата част на Несебър е прекрасна и не случайно е попаднала в списъка на ЮНЕСКО. С всичките си забележителности и големите плажните ивици, които има града, спокойно можем да кажем, че това е един от най-красивите морски градове по нашето Черноморие. 

В Созопол също е голямо градче, което никак не отстъпва на Несебър. Плажните ивици също са много големи, а някои от плажовете предлагат невероятни забавления, които ще направят вашия престой още по приятен. Созопол също има богата история и по нищо не отстъпва на другите градове.

Ако сте фенове на нощния живот по-добрият избор за вас ще бъде Несебър. В района му се намират изключително много дискотеки, барове, ресторанти и заведения, които ще ви предразположат да се насладите максимално. 

Какви забележителности може да видим? 

Както вече казахме Несебър е дом на много забележителности, но ето какво можете да посетите :

  • Вятърна мелница
  • Базилика „Св. София“
  • Архитектурно – исторически резерват
  • Паметник на авиацията и др.

Бегликташ се намира в изключителна близост до друг курорт у нас на южното Черноморие – Приморско. Там ще се насладите на една прекрасна разходка и ще бъдете заобиколени около скалните феномени и невероятни гледки към морето. 

Река Ропотамо е едно от любимите места, които много туристи предпочитат да посетят по време на тяхна ваканция. Тя е дом на много защитени и застрашени растения и животни.

Не се колебайте, а посетете някой хотел на южното Черноморие с включен all inclusive пакет. Ще останете доволни и няма да съжалявате за вашия избор.

Покажи още
Back to top button
error: Content is protected !!