За туристи

В началото на сезона валят оферти за почивка в Несебър

Отново дойде летният сезон и вие се чудите къде да прекарате лятната си отпуска. България е богата на морски курорти и понякога е трудно да изберем. Колкото повече критерии имаме към мястото, на което ще отседнем, толкова по- трудно ще го намерим.

Освен удобствата, вкусната храна и безплатния паркинг към хотела обаче търсим и изгодни оферти. Във време на покачваща се инфлация най- естественият подход е да търсим оферти. Те започват да се появяват пред очите ни още през месец май.

Локация

Ако не разполагаме с огромен бюджет, трябва да се съобразим и с това. Предпочитана достъпна дестинация е Несебър- голям град, забележителности, добри цени и най- важното- оферти. Че кой не търси оферти? Тук ще открием какво ли не.

Оферта

Какво всъщност означава оферта? Офертата е пряк начин, по който рекламодателят иска да ни провлече да използваме неговите продукти или услуги. Следователно колкото по- висока е цената, толкова повече предимства има това, което се предлага.

Добрата оферта покрива всичките ни изисквания в съотношение цена- качество. Видовете оферти за почивка в Несебър можем да класифицираме като:

  • Ранни оферти
  • Късни оферти
  • Оферти Last minute
  • Отстъпки

Ранните оферти включват ранно записване за почивка в даден отрязък от време. Знаем, че понякога решаваме импулсивно и тръгваме на почивка. Не винаги можем да разчитаме на късмета. Освен това, в зависимост от планирания период и предпочитанията, можем да искаме да отидем на море в края на май. С ранните записвания си гарантираме място. И най- големият плюс тук е цената. Всъщност избраният от нас хотел си гарантира, че ще бъде запълнен, а ние си спестяваме суматохата около търсенето в последния момент.

Късните оферти са за любителите на морето през Септември, когато вече са минали горещините, морето е спокойно, има по- малко посетители. Тук също имаме възможност за по- ниска цена, поради това, че сезонът е към своя край. Можем да се насладим на почивка в Несебър дори през зимата. Има хотели, които работят целогодишно.

Last minute офертите пък са за тези от нас, които решават, стават и тръгват. Без предварително планиране и обмисляне на пътуването. В този тип почивка има известна доза адреналин. Дали ще успеем да намерим каквото търсим, или ще се задоволим с каквото има.

 Точно за това на помощ ни идват тези оферти. Те са точно сега и само за този период. И ние можем удобно от уюта на дома да запазим хотел на първа линия само с няколко клика. Хубавото е, че ще ни отнеме само няколко минути, защото пък в такива моменти времето ни е важно.

Отстъпки

Иска ни се да отидем на море точно когато ходят всички- от юни до август. Търсенето е огромно, съответно цените са високи. Ние като клиенти търсим оферти. Офертите в Несебър започват от -5% и могат да достигнат до -70%!

Намаленията могат да включват процентна отстъпка за нови резервации например за период 15 до 30 юли. Отстъпка за период август- септември, като условие обаче имаме минимален брой нощувки. Ако пък искаме да си направим по- дълга почивка, също имаме отстъпки. Например 5% отстъпка за ранно записване до 6 нощувки и 10% при 7 и повече нощувки.

Ако почивката ни е семейна, хотелите предлагат безплатен престой на деца. Възрастта им варира от бебета до 2.99 годишна възраст. В някои хотели възрастта е и за по- големи деца- от 2 до почти 13 годишни! При второ дете заплащаме само 50% от цената на легло.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!