Хотели

Луксозен хотел Мариа Палас

Информация за обекта
  • Хотел Мариа Палас
  • Адрес: ул. Самара № 5, Балчик
  • Телефон: +359 (89) 222 0576
  • E-mail: reservation@mariapalace.eu

Балчик е китен и живописен град. Някои дори го наричат перлата на родното Черноморие. Без значение дали сте избрали да го посетите за кратка разходка или да прекарате лятната си почивка там, пред вас със сигурност стои въпросът „Къде да отседна?“. Градът предлага множество варианти – от малки семейни къщи за гости до бутикови хотели, разположени на първа линия на морския бряг.

Maria Palace е един от тези хотели. Намира се на една ръка разстояние от морето и обещава на своите гости спокойна почивка и пълен релакс. Ако и вие търсите луксозен хотел в Балчик, ви препоръчваме да отседнете там. Освен отлична локация, хотелът предлага на гостите си:

  • 55 помещения с гледка към морето;
  • 3 заведения;
  • Оптика и златарски магазин;
  • Хранителен магазин и 24/7 рецепция.

Модерен стил и настаняване с гледка към морския бряг

Хотелът впечатлява с модерна архитектура отвън и изискан дизайн отвътре. Обслужването е отлично, а помещенията са просторни и стилно обзаведени. Разполагат с всичко необходимо за една спокойна и пълноценна почивка. Вариантите за настаняване, от които гостите могат да избират, са едно- и двуспален апартамент, студио и апартамент супериор.

Заведения

На територията на Maria Palace са разположени 3 заведения – ресторант, кафе клуб и заведение със собствен стил и характер.

Ресторантът носи името “Ла тераса” и се намира на крайбрежната улица на града – само на 10 м от плажа. Разполага с просторна тераса, издигната над морските вълни. Гостите могат да опитат вкусни ястия от средиземноморската кухня, докато се наслаждават на морския бриз и слушат шума на вълните. Предлагат се морски дарове, прясна риба и специална селекция от български и чуждестранни вина. Ресторантът е с капацитет от 260 места, което го прави подходящ не само за семейна вечеря, но и за професионални събития и специални тържества.

Тези, които искат да опитат италианска пица, сладолед, вкусен десерт или свежа напитка, могат да го направят в “Macaron”. Различни видове пици, торти и тарталети изкушават посетителите на заведението със собствен стил.

Пиците се приготвят на момента пред очите на клиентите. Тестото се прави по специална рецепта, за да остане хрупкаво и тънко. След това се гарнира със свежи италиански продукти и се изпича в специална пещ.

Свежи напитки се предлагат и в кафе клуб “Джон скот”. Мястото е подходящо и за тези, които обичат висококачествено кафе и вкусни бургери. Пухкавата вътрешност на бриош питката и крехкото телешко месо превръщат храната в истинско преживяване.

Скъп спомен от любимо място

В хотела има и златарски магазин. В него гостите на хотела могат да открият златни и сребърни бижута, с които да зарадват себе си или да направят подарък на скъп човек. Бижутата са стилни и с високо качество. “Роберто Браво” е една от марките, диктуващи водещите тенденции в бижутерията.

За максимално удобство на гостите

Сред удобствата, които Maria Palace предлага на посетителите си, е и оптика. Гостите на хотела могат да заявят изработване на слънчеви или диоптрични очила. Оптиката се стреми да поддържа богат асортимент, за да отговори в максимална степен на предпочитанията на своите клиенти. Посетителите ѝ могат да избират от голямо разнообразие от модели, съобразени с последните тенденции.

На разположение е и хранителен магазин. Обектът е част от веригата “Алдо”, която предлага на клиентите си богат асортимент от стоки и отлично обслужване. В магазина могат да бъдат открити пресни плодове и зеленчуци, месо и млечни продукти. Има и топла витрина с готови ястия за обяд и вечеря.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!