Хотели

Хотел Магнифик Кранево

Информация за обекта
  • Хотел Магнифик Кранево
  • Адрес: Кранево, ул. Бяло море
  • Телефон: 087 735 0250
  • E-mail: hotelmagnific@abv.bg

Времето навън се затопля и макар да е все още пролет често се замисляме за организацията на лятната почивка. Ако всичко е добре премислено и организирано от рано ще си гарантираме спокойствие и пълен релакс. През последните години все по-вече български туристи предпочитат южната ни съседка. Незаслужено обаче се подценяват условията и професионализмът по родното черноморие. Затова в днешната статия сме решили да насочим погледа ви точно натам. Определено смятаме, че българското море може да ви предложи много неочаквано добри възможности за незабравима почивка.

Били ли сте на североизточния бряг на Черно море?  Днес ще ви отведем на една виртуална разходка до Кранево – малко китно селце в община Балчик. Разположено на самия бряг и на два километра северно от курорт Албена, това местенце ще ви изненада приятно с страхотните си условия за лятна почивка и красивите си природни дадености. Дългата и обширна брегова ивица, покрита със ситен златист пясък, плитките и кристално чисти сини води и характерния прохладен летен бриз правят мястото истински земен рай. Страхотен избор за семейна почивка далеч от шумните курорти.

Там е Магнифик – хотел на плажа в Кранево, едва на 50 метра от морето. Хотелът разполага с двойни и тройни стаи, всяка от които е с гледка към красивото Черно море. На разположение са и фамилни апартаменти с капацитет до четири човека, които отново са ориентирани към морския бряг. Интериорът е в модерен стил, като преобладават френски мотиви и елегантни френски прозорци към балкона. Домакините гарантират качествено обслужване, спокойна обстановка, чистота и комфорт.

За менюто на гостите се грижат професионални метни готвачи, които акцентират върху вкусна и прясна домашно приготвена храна. Неустоим аромат се носи из целия ресторант и ви подканва да се насладите на кулинарните изкушения. За да се насладите максимално на воя отдих можете да отпивате следобедното си кафе с книга в ръка в градинската част на ресторанта.

Не си мислите, че това се изчерпват предимствата на тази страхотна дестинация. Като хотел на плажа в Кранево Магнифик се разпростира на ключова локация. В непосредствена близост са различни атракции и забавления. Някои от тях са конна база, ледена пързалка, летни барове и дискотека и аква парк Албена, който е само на 3 километра. А за тези, които все пак биха отделили малко повече време за обиколки, 15 километра ви делят от град Балчик, 12 километра от местността Аладжа манастир и около 20 километра от морската столица Варна, където със сигурност има какво да се види.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!