Интер хотел Велико Търново

5

Чудите ли се къде да бъде следващата ви почивка? В тази статия ще ви запознаем с едно доказано през годините място за настаняване в старата столица Велико Търново, в което гарантирано ще откриете високо качество и персонално отношение!

Интер хотел е четиризвезден хотел с конферентни зали Велико Търново  с тридесетгодишна история, който успешно съчетава възможностите за организиране на делови събития и неповторим уютен престой. Конферентната база се състои от 8 зали, които са с различна големина, капацитет и функционалност.  Общият обем посетители на вашето бизнес събитие, който може да бъде поменстен във всички зали е до 1500 човека. На разположение за настаняване са четири блока с различни  типове стаи. Капацитетът на Интер хотел велико Търново е 179 помощения, сред които има и президентски и визепрезидентски апартаменти. Ако харесвате старата архитектура и културно-историческо наследство на Търновград, задължително ще се насладите на красивата гледка към тях, която се разкрива от стаите на хотела.

Що се отнася до комфорта, той е гарантиран с луксозни удобни масивни мебели в изискан стил и в елегантни цветове. За да е пълниценно изживяването ви имате възможност да се насладите на вкусно приготвени блюда в двата ресторанта на хотела, а за любителите на традиционното има  и битова механа с градина. В механата е позиционирана вип зона с камина с капацитет 15 души, от където може да вперите поглед в очароващите нощни светлини на старопрестолно Велико Търново. За чревоугодниците шеф готвачите  поднасят дивечови и рибни специалитети, които освен, че ще ви заситят, ще нахранят и сетивата ви. От лоби бара, който е с външна и вътрешна част, всеки гост ще се наслади на живописна гледка и ще чуе ромоленето на река Янтра. Не всеки хотел с конферентни зали във Велико Търново притежава тези несметни богатсва – зашеметяваща гледкакъм трихълмието и паметника Асеневци, централна локация и дългогодишен опит в грижата за комфорта на клиента.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *