Хотели

Апартхотел Евъргрийн Банско

Информация за обекта
  • Апартхотел Евъргрийн Банско
  • Адрес: Банско, ул. Валевица 4
  • Телефон: 088 953 0306
  • E-mail: sales@evergreen-bansko.com

Не случайно Банско се слави като ски столицата на България. Условията в курорта са отлични и с всяка година интереса на туристите към това място се увеличава все повече и повече. Тук е важно да споменем, че през летните месеци Банско също приема множество посетители, които искат да избягат от летните горещини и да намерят прохлада сред природата.
Целогодишно при търсенето за резервации туристите търсят най – вече хотели до лифта в Банско, за да са на ръка разстояние от ски пистите в района и туристическите маршрути. Друг главен критерий е уюта и простора в помещенията за настаняване, както и предложения за допълнителни отмора, като спа или релакс зони.
Едно такова предложение е Апартхотел Евъргрийн Банско. Мястото за настаняване предлага помещения от типа студия, едноспални и двуспални апартаменти. Всички са със самостоятелен санитарен възел и предлагат много простор и комфорт. А апартаментите ще откриете кухня, оборудвана с всичко необходимо, дневна, спалня и тераса, предлагаща панорамна красива гледка.
За да бъде почивката още по – незабравима и напълно разтоварваща всички посетители могат свободно да използват релакс зоната на хотела, в която има парна баня, сауна, джакузи и басейн, който е отопляем. Също така за по – голямо улеснение в хотела ще откриете класически ресторант с много добра кухня и лоби бар, който работи денонощно.
Апартхотел Евъргрийн Банско често попада под вниманието на фирми и организации, който се възползват от многофункционалната зала, с която разполага. Тя има капацитет от 130 места и оборудване от съвремието. Така се задоволяват всички претенции на клиента за модерност, адаптивност и гъвкавост.
Вее сте запознати с основните акценти на това място за настаняване и може да разберете защо има толкова голям интерес към него. Определено това е една от перлите на Банско, когато става въпрос за хотели до лифта и апартхотели в Банско.

Покажи още

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
error: Content is protected !!